Dijous 17

Octubre de 2019

Mèdia

'La Tarda' surt al carrer per viure la Festa Major de Sant Cugat del Vallès

Amb un programa especial aquest divendres des de la plaça de l'Om

26/06/2014 09:00h

El magazín ‘La tarda’ se suma aquest divendres a la Festa Major de Sant Cugat del Vallès, que se celebra fins al 29 de juny, amb un programa especial en directe des de la plaça de l’Om. De 16h a 19h, la presentadora, Marina Romero, conduirà l’espai i conversarà amb l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i amb molts altres protagonistes de la festa, que coincideix amb la diada de Sant Pere. 

Pels micròfons de ‘La tarda’ passarà l’historiador local Domènec Miquel, que explicarà algunes de les tradicions més arrelades d’aquests dies, com ara el Ball del Paga-li Joan, dansa que data del segle XVIII, o els Versots del Diable, populars a molts municipis catalans. També hi seran presents representants de la Colla de Geganters, els Castellers de Sant Cugat i els Bastoners, entre d’altres.

El programa farà un tast d’algunes de les propostes gastronòmiques de què podran gaudir els santcugatencs i santcugatenques que se sumin a la festa, entre les quals destaquen el 34èConcurs d’Arrossos, la StQBeer o el Cuscús Solidari.

La nota musical la posaran els osonencs Oques Grasses, guanyadors del premi Enderrock al grup revelació 2013, que actuaran dissabte 28 a L’Espai d’arrel. ‘La tarda’ comptarà també els Acústics de The Risas i Cybee.

segueix-nos «