Divendres 19

Octubre de 2018

La Xarxa

La Xarxa, el millor hoquei patins en directe

Cada dissabte en directe el partit destacat de l'OK lliga

16/09/2016 14:56h

La Xarxa

A partir del 24 de setembre, La Xarxa emetrà, cada dissabte a les 13h, el partit destacat l'OK lliga, la competició més important d'hoquei patins. Fruit d'un acord amb la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), La Xarxa adquireix els drets d'una competició d'elit amb àmplia presència catalana. Tretze dels 16 equips que la disputen són catalans (Noia Freixenet, CP Manlleu, Igualada Calaf Grup, CH Lloret, Recam Làser CH Caldes, Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, CP Voltregà, Reus Deportiu La Fira, ICG Software Lleida, CP Vic, Moritz Vendrell, FC Barcelona Lassa i Citylift Girona HC).

La narració dels partits aniran a càrrec de Jordi Martí Tort (Canal Blau). Aquest jove periodista acumula llarga experiència en narració de partits d'OK lliga, OK lliga femenina i Primera Divisió. A més, cada partit comptarà amb un comentarista per complementar l'anàlisi tècnica. Aquesta figura, que anirà variant depenent del partit, serà, principalment, un entrenador o jugador amb experiència a la categoria. També anirà canviant la figura del periodista a peu de pista. Aquesta figura serà un periodista de la televisió de proximitat del territori on es disputi l'enfrontament.

Els partits es podran veure a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+), a les televisions de proximitat i a laxarxa.com. Els primers que es podran veure seran el Moritz Vendrell-FC Barcelona Lassa (24 de setembre), el derbi CP Vic-CP Voltregà (1 d'octubre) i l'Igualada Calaf Grup-Reus Deportiu (8 d'octubre).

segueix-nos «