Dimarts 18

Juny de 2019

La Xarxa

Les ràdios i televisions locals es bolquen en la 36a Setmana del Llibre en Català

Des d'aquest divendres s'ofereixen continguts diaris de l’esdeveniment

04/09/2018 15:42h

La Xarxa

Les ràdios i televisions locals ofereixen una àmplia cobertura de La Setmana del Llibre en Català, un dels esdeveniments culturals més importants de l’any al país. Els informatius dels mitjans locals n’oferiran contingut diari, mentre que l'espai ‘L'entrevista’ del 'Notícies en xarxa', edició matí, es farà en directe des del recinte de la mostra, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Serà dimecres 12 de setembre, a les 9h, s'analitzarà la situació al sector editorial del país amb els seus protagonistes.

La Xarxa de Comunicació Local torna a ser entitat col·laboradora de La Setmana del Llibre en Català, que arrenca aquest divendres i s’allargarà fins diumenge 16 de setembre. Les televisions i ràdios locals oferiran peces diàries als seus informatius sobre aquest esdeveniment dedicat a promocionar la lectura en català.

L’entrevista’ del 'Notícies en Xarxa', conduïda per Mònica Hernández, dedicarà un especial a la mostra en directe des de les seves instal·lacions, el pròxim dimecres 12 de setembre a les 9h. Analitzarà l'estat del sector editorial català amb el president de La Setmana, Joan Sala, el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, el membre de la Junta del Gremi de Llibreters i gerent de la llibreria Muntanya de Llibres de Vic, Xevi Cortacans i l'escriptora i guanyadora del 38è Premi BBVA Sant Joan amb la novel·la 'El fil invisible', Gemma Lienas.

 

segueix-nos «