Diumenge 21

Juliol de 2019

La Xarxa

L’ALLSTAR 2019 se celebrarà al Pavelló Nou Congost de Manresa

La tercera edició de la festa de la Copa Catalunya de bàsquet se celebrarà el 26 i 27 de gener i es podrà seguir per les TV locals i XALA!

08/11/2018 13:11h

La Xarxa

La tercera edició de l’ALLSTAR es disputarà al Pavelló Nou Congost de Manresa i es podrà seguir en directe novament per les TV locals. La novetat d'enguany és que també es podrà veure a través de la plataforma d’emissió ‘en streaming’ XALA!, que inclourà contingut complementari sobre la festa de la Copa Catalunya de bàsquet.

La competició mantindrà el funcionament de les anteriors temporades: els entrenadors elegiran els jugadors i jugadores més destacats de la categoria que participaran al partit de les estrelles. El masculí es disputarà dissabte 26 de gener, conjuntament amb el concurs d’esmaixades. L’endemà, diumenge 27, serà el torn del matx femení i del concurs de triples.

L’ALLSTAR 2019 està organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. Properament es coneixerà la selecció dels diferents equips i els participants en els concursos, així com els diferents espectacles.

segueix-nos «