Diumenge 24

Març de 2019

Mèdia

Mirades sobre Montserrat Roig a les portes de Sant Jordi

Programa especial a les TV locals i Movistar+ amb conversa entre Betsabè Garcia, biògrafa de l'escriptora, i David Fernández

16/04/2018 11:05h

Aquest diumenge 22 d'abril, a poques hores de la diada de Sant Jordi, s'estrena 'Montserrat Roig. Una mirada', programa especial dedicat a l'escriptora i periodista que va morir el 1991, víctima del càncer. Una conversa entre Betsabè Garcia, biògrafa de Montserrat Roig, i el periodista David Fernández, és el vehicle per repassar l'obra i la personalitat de l'autora. El punt de partida de la conversa és el 25è aniversari de la publicació dels llibres 'Els catalans als camps nazis' i 'El temps de les cireres'.

La conversa es completa amb les mirades de la fotògrafa Pilar Aymeric, amiga íntima i companya d'aventures de Roig. També intervé Rosa Toran, que ha fet el pròleg d'una nova edició d''Els catalans als camps nazis'.

'Montserrat Roig. Una mirada' s'emet a Movistar+ (159) aquest diumenge a les 22.30h i es distribueix també per a la seva emissió a través de les televisions de proximitat.

segueix-nos «