Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

Ràdio Igualada estrena nous estudis

L'emissora inicia una nova etapa i prepara canvis a la programació

30/06/2014 08:56h

Ràdio Igualada ha inaugurat noves intal·lacions al carrer Lleida 78 de la capital anoienca. L'equipament consta d'un estudi locutori, dos estudis de gravació des d'on també es pot fer emissió en directe, redacció i sala de reunions. El canvi físic coincideix, a més, amb el nou impuls que l'ajuntament vol donar a l'emissora municipal, que també ha estrenat nou web i prepara canvis en la programació.

El periodista i escriptor Jaume Barberà va ser l'encarregat d'inaugurar oficialment les noves instal.lacions de l’emissora amb una conferència sobre periodisme i democràcia retransmesa en directe per la ràdio. L'acte, encapçalat per l'alcalde, Marc Castells, va comptar també amb la presència del secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí. 

Un nou impuls

El trasllat de Ràdio Igualada arriba després de 20 anys d'emissions des del carrer Òdena, un local amb moltes mancances que no s'adaptava a les necessitats de l'emissora i de les persones que hi treballen. El nou equipament, des del qual de fet ja fa dos mesos que s'emet, ajudarà ara a visualitzar la nova etapa de la ràdio municipal, que inclou també l'estrena d'un nou web i els canvis en la graella que es preparen de cara a la nova temporada.

Ràdio Igualada emet des del 103.2 de la FM.

segueix-nos «