Diumenge 15

Setembre de 2019

Un jove amb discapacitat intel·lectual s’integra a la redacció de La Xarxa

En el marc d’un conveni de pràctiques amb la Fundació Catalana de Síndrome de Down

26/02/2014 11:51h

Martín Flores, un jove de 26 anys amb discapacitat intel·lectual, ha començat a treballar en període de pràctiques a la redacció d’Esports de La Xarxa de Comunicació Local, en el marc d’un conveni de col·laboració amb la Fundació Catalana de Síndrome de Down.

Una experiència pionera d’integració laboral

L’objectiu de la iniciativa és que Martín Flores pugui desenvolupar una activitat professional amb un cert grau d’especialització i ampliar així el seu ventall de sortides laborals.

Durant tres mesos, coneixerà la feina i el funcionament d’Esports i assumirà algunes tasques d’aquesta àrea, sempre amb l'objectiu d'estimular al màxim la seva responsabilitat i autonomia.

Els redactors de La Xarxa, de la seva banda, aprendran a treballar amb una persona amb discapacitat intel·lectual des de la igualtat i la normalitat. Aquesta experiència és pionera per a ambdues parts, que confien a donar-li continuïtat si s’assoleixen els reptes socials plantejats.

Formació periodística als redactors de la revista ‘Èxit 21’

Martín Flores forma part de l’equip de redacció de la revista en línia ‘Èxit 21’ de la Fundació Catalana de Síndrome de Down. L’acord amb La Xarxa també preveu impartir a aquests redactors formació específica en diferents vessants periodístics, des d’aprendre a fer una entrevista a ser capaç d’engegar un programa de ràdio.

segueix-nos «