Diumenge 21

Juliol de 2019

La Xarxa

Xefs i productors revelen tots els secrets de la cuina de proximitat a ‘Gastropirineus’

El programa coproduït per Televisió del Berguedà i La Xarxa consta de 12 episodis, que es podran veure a les televisions locals

21/12/2018 19:11h

La Xarxa

La cuina arrelada al territori, la producció de cervesa artesana i els plats elaborats amb productes de la DOP Mantega i Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya seran les temàtiques dels primers episodis de ‘Gastropirineus’. El programa comptarà amb la presència de més de 20 professionals de prestigi, alguns dels quals distingits amb l’estrella Michelin, com Francesc Rovira (Fonda Xesc, Gombrén), Oriol Rovira (Els Casals, Sagàs), Carles Gaig (Restaurant Gaig, Barcelona) i Pere Arpa (Ca l’Arpa, Banyoles).

El programa va ser enregistrat durant la tercera edició de les jornades Gastropirineus que es van fer a Berga. El seu objectiu era convertir-se en un punt de trobada dels professionals i fer difusió de la cuina de muntanya i els productes de proximitat. Hi estan representats professionals del Berguedà, l’Alt Urgell, la Cerdanya, la Vall d’Aran, el Ripollès, la Garrotxa, el Bages, així com la demarcació de Lleida i també Andorra.

Els episodis de 'Gastropirineus' estan basats en sessions de cuina realitzades en directe durant les jornades gastronòmiques. Tenen una durada d’entre 25 i 40 minuts i es podran veure a partir de dilluns 7 de gener per les televisions locals. Cliqueu aquí per veure la llista completa.

segueix-nos «