Dijous 19

Gener de 2017

La cultura de l'oli de les Garrigues, protagonista d''1món.cat'

Oli

La Xarxa

Si ets de paladar refinat i gaudeixes com pocs amb la moda dels tastos, sabràs que les degustacions d'oli ja són el darrer crit. A '1món.cat' també tenim esperit gurmet i per això dissabte marxem a una de les grans cites amb l'or líquid de Catalunya: la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra de les Garrigues. De 16h a 18h, viurem en directe les activitats de la mostra i coneixerem què té de singular l'oli garriguenc. T'hi esperem! Ens trobaràs a la teva televisió local o al canal 159 de Movistar+.

La Nit de Castells es podrà veure en directe per les televisions locals i Movistar+

La Xarxa

Els premiats a la Nit de Castells 2016

Els premiats a la Nit de Castells 2016

Els aficionats als castells tenen una cita ineludible el dissabte 28 de gener a les televisions locals i Movistar+ (canal 159), on podran seguir en directe des de Valls la Nit de Castells, la gran gala del món casteller, a la qual seguirà l'estrena d''Exquisits', un documental que barreja dues de les expressions culturals catalanes amb més projecció internacional ara mateix: els castells i la gastronomia. La Nit de Castells, una iniciativa de la 'Revista Castells' organitzada per aquesta publicació, l’Ajuntament de Valls, La Xarxa i TAC 12, arrencarà a les 21h des del Centre Cultural de Valls, sota la conducció del periodista Carles Cortés.

Els Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, en directe a les televisions locals i Movistar+

La Xarxa

L'exhibició de carruatges dels Tres Tombs 2016 (Foto: Ajuntament de Vilanova)

L'exhibició de carruatges dels Tres Tombs 2016 (Foto: Ajuntament de Vilanova)

Si voleu veure una de les festes dels Tres Tombs més lluïdes de Catalunya, dimarts seguiu en directe la de Vilanova i la Geltrú a la vostra televisió local o a Movistar+ (canal 159). A partir de les 12h, la capital del Garraf s'engalanarà amb motiu d'aquesta tradició en honor al seu patró, Sant Antoni Abat, protector dels animals. Canal Blau TV, amb el suport de La Xarxa, retransmetrà els dos moments més esperats de la jornada: la benedicció de les bèsties a la plaça Sant Antoni i l'exhibició de cavalls, matxos i ases per la Rambla. 

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «