Dimarts 19

Juny de 2018

La temporada castellera torna a les televisions locals amb tots els colors

Vídeo promocional de la nova temporada de castells

La Xarxa

Sonen gralles. Els quarts ja estan formats. El cap de colla dona el senyal. Tots a punt per aixecar el castell. La plaça expectant. Tornen els castells a les televisions de proximitat. Aquesta temporada tornem amb tots els colors. Tenim la sintonia, els equips de professionals preparats i una oferta de continguts castellers que produirà, un any més la Xarxa de Comunicació Local, amb una trentena de diades, el programa informatiu i de debat casteller ‘Dosos Amunt!’ i tota l’actualitat castellera del territori.

XALA! Una nova manera de mirar continguts locals

La Xarxa

Video promocional de la nova plataforma

La Xarxa Audiovisual Local ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en 'streaming'. Té com a objectiu explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i amb la millor qualitat.

'1món.cat' visita el Remeiart de Santa Margarida i els Monjos

La Xarxa

Les herbes remeieres, protagonistes aquest diumenge al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos

Les herbes remeieres, protagonistes aquest diumenge al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos

Aquest diumenge tanquem la temporada de l''1món.cat' des del Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès. S'hi celebra el Remeiart, la fira que gira al voltant de les herbes remeieres i els productes que es poden crear amb elles. Els periodistes Laura Alcalde i Josep Maria Soler s'hi endinsaran i ens aproparan els millors experts a localitzar plantes salvatges comestibles i a com collir-les, a banda d'explicar-nos quines propietats tenen. No t'ho perdis i sintonitza de 16h a 18h la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «