Dimecres 20

Febrer de 2019

La visió més crítica i divertida de l'actualitat amb les 'iaies' de la ràdio

 L'equip de 'Coses de casa' de Ràdio Ciutat de Badalona

L'equip de 'Coses de casa' de Ràdio Ciutat de Badalona

Les notícies més destacades de la setmana són analitzades per les ja conegudes 'iaies' de Ràdio Ciutat de Badalona. En un to vital, irònic i sense prejudicis, la Rosa Garriga, la Maria Antònia Carbó i la Carme Sánchez fan la seva pròpia reflexió de l'actualitat. 'Coses de casa', dirigit pel periodista Carles Tornero, ens apropa una mica més a la visió de la societat i la cultura del segle XXI que pot tenir la gent gran.

“Quan fas un amic de gran hi ha una connexió especial", Salva López a 'The Weekly Mag'

Salva López i Albert Bosch ens parlen de l'amistat al The Weekly Mag

Salva López i Albert Bosch ens parlen de l'amistat al The Weekly Mag

Albert Bosch és aventurer, ha estat al pol sud, a l’Everest i ha participat diverses vegades al Ral·li París-Dakar. Salva López és expert en màrqueting i assessorament empresarial i és músic. Tots dos són amics des de fa anys, oradors professionals i comparteixen el projecte ‘SpeakTacular’. Amb ells compartirem bons moments, posarem en valor l’amistat i reflexionarem sobre com són els amics que fas de petit, els que fas quan ja ets gran i els amics de tota la vida.

‘Jazz Club’, el programa d’actualitat jazzística que dona veu a tots els agents del sector

Susanna Carmona, directora i presentadora de 'Jazz Club'

Susanna Carmona, directora i presentadora de 'Jazz Club'

Músics, directors de festivals, associacions, fotògrafs, crítics musicals i clubs de jazz. Tots tenen veu cada setmana a ‘Jazz Club’, el programa que cada setmana explica tota l’actualitat jazzística que genera el país.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «