Dijous 29

Juny de 2017

El Concurs Internacional de Focs de Tarragona, en directe

Imatge del Concurs de Focs de Tarragona

Imatge del Concurs de Focs de Tarragona

La Xarxa

El Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, un dels actes més esperats de l’estiu a la ciutat, es podrà seguir en directe a les televisions locals i el canal 159 de Movistar+ gràcies a la retransmissió de TAC 12, la televisió pública del Camp de Tarragona. Durant quatre nits, del dimecres 28 de juny al dissabte 1 de juliol, no et perdis aquest gran espectacle visual, en què participen empreses pirotècniques nacionals i internacionals. De fet, cada dia l’exhibició recau en una pirotècnica i la que guanya el concurs és la que dispara els focs a la festa major tarragonina per excel·lència, Santa Tecla, al setembre. 

L'escola Betúlia de Badalona guanya la Gran Final del ‘Pica Lletres’ de ràdio

La Xarxa

Els tres alumnes guanyadors de l'Escola Betúlia de Badalona

Els tres alumnes guanyadors de l'Escola Betúlia de Badalona

L'escola Betúlia de Badalona ha guanyat la quarta Gran Final Nacional del concurs radiofònic 'Pica Lletres', emès per una vintena d'emissores locals. L'equip badaloní s'ha imposat al de l'Escola Vedruna de Girona en una emocionant final, disputada al Centre Cívic Urgell de Barcelona. L'Ana, la Mariona i l'Albert han demostrat la seves aptituds lingüístiques davant l'atenta mirada del centenar de persones, entre professors, familiars i companys d'aula, que han volgut donar suport als concursants. Amb molta concentració, han hagut de fer front a proves com el lletreig de paraules, la detecció de barbarismes, la resolució d'embarbussaments o la identificació de varietats dialectals, entre d'altres. 

La diada castellera de Sant Joan a Valls, en directe

La Xarxa

Emissió en directe de la Diada de Sant Joan en directe

La temporada castellera comença a La Xarxa aquest dissabte amb la retransmissió de la diada de Sant Joan a Valls, la primera de les actuacions en directe que oferirem fins a finals d'any a través de les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ i en 'streaming' a Facebook Live i a través d'aquest web. A partir de les 13hla plaça del Blat acollirà el primer duel del calendari entre les dues colles locals de Xiquets de Valls, en una jornada en què estan assegurats els castells de nou i de gamma extra.  

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «