Dijous 24

Agost de 2017

La diada castellera del Catllar, en directe

La Xarxa

La temporada castellera marxa a tot gas i aquest dissabte 26 d’agost fa parada al Catllar, al Tarragonès, amb motiu de la Festa Major. A la plaça de la Vila s’aplegaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, en una actuació que podràs seguir en directe amb la retransmissió de TAC 12 i La Xarxa. A partir de les 17.30h, si sintonitzes la teva tele local o el canal 159 de Movistar+ gaudiràs d’una de les grans diades del calendari casteller.

Els balls tradicionals del festival Ésdansa llueixen a les TV locals i Movistar+

La Xarxa

El grup rus Balkaria actuarà en l'espectacle de dissabte (Font: Martí Albesa)

El grup rus Balkaria actuarà en l'espectacle de dissabte (Font: Martí Albesa)

Si t'agrada la dansa tradicional, dissabte a la nit podràs gaudir d'un variadíssim repertori de balls de casa nostra i d'arreu del món. A partir de les 22h, només hauràs de sintonitzar la teva tele local o el canal 159 de Movistar+ per veure en directe un dels espectacles estrella del festival Ésdansa de les Preses, a la Garrotxa. Olot Televisió en farà la retransmissió, durant la qual dansaran sobre la pista diferents companyies internacionals, procedents de la república russa de Kabardino-Balkària, Guinea Bissau i Mèxic.

Els concursos de gossos d'atura es disputen aquest estiu a la televisió!

La Xarxa

Els concursos mesuren les habilitats i l'obedència dels gossos per conduir els ramats

Els concursos mesuren les habilitats i l'obedència dels gossos per conduir els ramats

Els aficionats als concursos de gossos d’atura teniu un doble motiu per estar contents. D’una banda, som a ple estiu, l’època forta d’aquests certàmens. I, de l’altra, perquè enguany podreu gaudir de les proves a la vostra televisió local i al canal 159 de Movistar+. Sense anar més lluny, aquest dijous 24 d'agost a partir de les 16h t’oferirem a través de Lleida TV els millors moments del concurs de Llavorsí (Pallars Sobirà), puntuable per a la lliga de concursos de gossos d’atura. Un campionat que es resoldrà a Ribes de Freser (Ripollès), d'on en sortirà el guanyador absolut. Televisió del Ripollès ens farà un resum d'aquesta última prova, el dijous 7 de setembre, també a les 16h. 

 

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «