Dimarts 26

Març de 2019

‘El Far’ rep una Menció de Qualitat als 19ns Premis Ràdio Associació de Catalunya

'El Far', distingit als Premis Ràdio Associació

'El Far', distingit als Premis Ràdio Associació

Els Premis Ràdio Associació han distingit amb una Menció de Qualitat el magazín ‘El Far’, que capitaneja Ràdio Arenys al costat de Canal Blau FM, La Cala Ràdio, Ràdio Delta i Ràdio L’Escala. Tot plegat, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. També ha rebut una altra Menció de Qualitat el programa 'Llegir per sentir', de Ràdio VilafrancaEnguany optaven al Premi al Millor Programa de Ràdio Local 50 candidatures.

Carles Grangel i Montse Ribé, dos especialistes catalans que treballen a les grans produccions de Hollywood, a ‘The Weekly Mag’

Carles Grangel i Montse Ribé, visiten el 'The Weekly Mag'

Carles Grangel i Montse Ribé, visiten el 'The Weekly Mag'

Heu vist les pel·lícules ‘Hotel Transsilvània’ o ‘El laberinto del fauno’? Aquesta setmana dediquem el programa a la fantasia i la ciència-ficció, i res millor que fer-ho amb l’especialista en cinema d’animació Carles Grangel, de Grangel Studio, i Montse Ribé, maquilladora de cinema, de DDT Special Effects. Tots dos han treballat amb directors de cinema internacionals, com Tim Burton, Steven Spielberg o Guillermo del Toro.

Les televisions locals engeguen un espai informatiu per respondre tots els dubtes relacionats amb la salut

.e

Tota la informació de la salut, a la teva televisió local

Vallès Visió posa a disposició de les televisions locals uns microespais informatius sobre la salut. L'objectiu és fer arribar a la ciutadania com prevenir algunes malalties i què s'ha de fer en cas de patir-les. Les càpsules tenen una durada d'entre 3 i 4 minuts i compten amb la col·laboració de la Fundació Sanitària Mollet, que gestiona l’hospital que dona servei a tot el Vallès Oriental sud.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «