Dissabte 29

Abril de 2017

'El cinturón rojo', un homenatge a la lluita antifranquista al Baix Llobregat

L'espot del documental

La Xarxa

D’horta de Barcelona a motor industrial del país. El Baix Llobregat va viure a principis dels 70 una profunda transformació instigada pel moviment obrer i veïnal, que es va rebel·lar contra la dictadura franquista i va lluitar tant per millorar la qualitat de vida a les fàbriques i als barris com per recuperar les llibertats democràtiques. La memòria d’aquells herois anònims ha quedat recollida en el documental ‘El cinturón rojo’, que s’estrenarà per televisió el proper dilluns 1 de maig a les 21h, en emissió conjunta per les televisions locals i el canal 159 de Movistar+.

Tornen les nits de jazz a la televisió amb el jove músic granollerí Albert Marquès

La Xarxa

Albert Marquès ens presentarà un disc ambientat en el barri novaiorquès del Bronx

Albert Marquès ens presentarà un disc ambientat en el barri novaiorquès del Bronx

Dius que no tens cap pla per dissabte a la nit? Des de La Xarxa t’oferim una vetllada perfecta amb el jazz sempre deliciós del granollerí Albert Marquès. Ben relaxat al sofà de casa, només hauràs de sintonitzar a partir de les 22h la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ i deixar-te endur per les melodies amb què el músic vallesà va tancar el darrer Festival de Jazz de Granollers. Amb només 31 anys, Marquès ha publicat quatre discos com a líder de banda i ha actuat amb grans figures del jazz francès com Pierre Perchaud o Leon Parker i els principals referents nord-americans del gènere. Als Estats Units, on viu actualment, toca amb la família O’Farrill, exponent del jazz afrocubà. Ha estat, precisament, en el sud del Bronx on s'ha inspirat pel disc ‘Live In The South Bronx’ amb què ens obsequiarà dissabte. Un repertori de jazz contemporani adobat amb ritmes llatins.

'1món.cat' viu en directe des de Tàrrega la trobada d'escoltes més gran que s'ha fet mai

La Xarxa

Escoltes catalans

La trobada aplegarà més de 13.000 escoltes catalans

Una onada immensa d'infants i joves amb gorres i mocadors inundaran Tàrrega aquest cap de setmana amb motiu de la Jamborinada, la trobada d'escoltes i guies catalans més gran que s'ha fet mai. Quins valors comparteix aquesta mainada i què faran plegats a la capital de l'Urgell? A '1món.cat' t'ho explicarem dissabte en un programa en directe sobre el terreny en què ens acompanyaran tant els impulsors com alguns dels 13.000 participants a l'aplec. Si t'hi vols sumar, t'hi esperem! Busca'ns de 16h a 18h a la teva televisió local i al canal 159 de Movistar+

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «