Dimarts 17

Setembre de 2019

El 'Ben Trobats' celebra Sant Jordi des de la plaça Major de Vic

El programa es podrà veure de 10h a 12h a la teva televisió local

17/04/2019 10:15h

La Xarxa

Clara Tena i el seu equip es traslladen des dels estudis d'ETV a la plaça Major de Vic per donar la benvinguda a la diada de Sant Jordi. Els llibres, les roses, la gastronomia, l’amor i la llegenda del drac i la princesa seran els protagonistes del 'Ben Trobats' del dimarts 23 d'abril

En una data com la de Sant Jordi, el programa repassarà la història de la mítica llibreria Anglada de Vic. La cinquena generació al capdavant de la botiga, Jordi Anglada explicarà com viuen els llibreters i quines són les recomanacions literàries per si els teleespectadors encara no s'han decidit quins llibres comprar o regalar.

L'altra gran protagonista del dia són les roses i l'equip del 'Ben Trobats' descobrirà tots els secrets d'aquesta flor i com viuen les floresteries un dels dies amb més feina de l'any. Judit Altimir, d'Aràlia Flors, ensenyarà, en directe, com s'ha de fer un centre floral amb roses.

Les connexions amb els col·laboradors del programa, Jordi Àvila i Carme Lluveras, i amb les televisons locals

Carme Lluveras farà connexions en directe explicant quin ambient es viu a la plaça Major de Vic i quins són els llibres preferits dels osonencs. Lluveras s'ocuparà de copsar en tot moment les anècdotes més divertides que es protagonitzin en aquesta diada.

També es faran connexions per saber quin és l'ambient que es viu per Sant Jordi amb Lleida Televisió, TV Girona, Canal Reus i Canal Terres de l'Ebre.

Jordi Àvila, s'ocuparà de connectar amb la Casa Riera Ordeix, una empresa familiar dedicada a l'elaboració artesanal d'embotit des del 1852. El seu conseller, Joaquim Comella, ens ensenyarà com treballen a l'obrador i ens farà una demostració de com es fa el 'packaging' de les llonganisses i en què consisteix el procés d'assecat d'aquest embotit.

Àvila també visitarà l'emblemàtic forn Sant Miquel i entrevistarà Lluc Crusellas per parlar dels dolços i pans especials que es fan per Sant Jordi i fins i tot de roses que es mengen.

El 'Ben Trobats' de dimarts també parlarà amb l'actor, cantant i doblador osonenc Joan Crosas. Als anys 70 va començar la seva carrera artística amb el popular grup de folk català els Esquirols amb qui durant 15 anys va recórrer els escenaris de tot el país i va gravar vuit discs. Ha posat veu a actors tan coneguts com Morgan Freeman i Patrick Stewart i després va saltar al món del teatre, cinema i televisió.

El toc musical del programa el posaran la cantant osonenca Judit Puigdomènech, coneguda com a Ju, que està en plena gira presentant el seu segon àlbum ‘Bandera blanca’ amb temes intimistes i de caire social.

Dani Rifà, també d'Osona i membre del grup Tremendu, ens presentarà el tema 'Tinc un absurd' de l'àlbum 'Faré Bondat'.

On i quan es pot veure el 'Ben Trobats'

El programa és una producció de La Xarxa de Comunicació Local i es pot veure a les televisions de proximitat. Clica aquí per saber quines l'emeten. 

 

 

segueix-nos «