Dimarts 17

Setembre de 2019

“Em considero més un dissenyador gràfic que de moda”, Custo Dalmau a ‘The Weekly Mag’

El programa es pot veure dissabte de 16h a 18h a la teva televisió local

08/04/2019 09:30h

La Xarxa

Aquesta setmana dediquem el programa a les modes… són importants? Fins a quin punt condicionen la nostra vida? En parlarem amb el dissenyador lleidatà Custo Dalmau, treballador incansable i apassionat, creador de la coneguda marca Custo Barcelona. La va fundar inspirant-se en la cultura surfera, juntament amb el seu germà, amb qui va començar a dissenyar samarretes que de seguida es van fer populars i han portat actrius com Julia Roberts o Sarah Jessica Parker en sèries i pel·lícules americanes.

Conversant amb Custo Dalmau tindrem el nostre col·laborador Joan Cama, de Lleida TV, que ens parlarà de les seves arrels lleidatanes i ens descobrirà anècdotes interessants, com un vestit del dissenyador que es pot veure al Museu de Vestits de Paper de Mollerussa.

Dedicarem el ‘Guess What’ als musicals, i el nostre ‘quizmasterSergi Cervera us posarà a prova a vosaltres i als nostres concursants habituals, Patricia Escalona i Màrius Serra. Sabeu tots els secrets d’‘El fantasma de l’òpera’, ‘La La Land’ o ‘Mamma Mia’? Aviat ho descobrirem! I com cada setmana, el Màrius ens proposarà un nou enigma en anglès al ‘Guess Word’.

També us oferirem l’últim capítol dels ‘E-Speakers’, que en aquest cas ens portarà fins al Camerun, un país sovint considerat ‘Àfrica en miniatura’ per la seva diversitat geològica i cultural. I amb l’actor anglès Toby Harper, que viu a Catalunya des de fa 30 anys, ens acostarem als afores de Vic per conèixer La Teuleria, una antiga masia que està restaurant i ha convertit en casa seva, el seu ‘Home from Home’.

I parlant de modes, Marc Broderick visitarà el festival ‘What The Foc’, que va aplegar moderns de tot tipus a l’Hospitalet de Llobregat, i al ‘Here and There’ amb Matthew Tree compararan modes absurdes que de ben segur hem seguit aquí i allà.

Musicalment parlant tindrem amb nosaltres The Lazy Lies, a qui molts han comparat amb The Beatles o The Kinks. Montse Bernad i Roger Gascón, tocaran el tema ‘Primrose Hill’, del seu segon àlbum ‘Less talk more action’.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Consulteu el llistat de televisions clicant aquí. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

segueix-nos «