Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

L'humor més esbojarrat d''Anem tard' celebra la tercera temporada

Produït per Cugat.cat, el programa es pot escoltar a les emissores locals

11/01/2019 09:15h

La Xarxa

El programa aposta per la comèdia local i sense filtre, tot un 'late night' pensat perquè l'oient el pugui escoltar a qualsevol hora. Aquesta tercera temporada 'Anem tard' té una durada de 27 minuts i renova els espais més aclamats.

Presentat pel periodista Martí González, el programa compta amb seccions com la recerca de 'Haters' capitanejada per Àlex Masana. Jordi Sala és l'encarregat de conduir 'Problemes tècnics' i Joan Bustamante abandona les notícies del cor per abocar tot el seu talent crític al món audiovisual amb un prometedor espai que porta per nom 'Sèrie B'. El costat fosc d'internet i l'apunt 'freak' s'arrepleguen a Litusania, una secció no gens narcisista que pren el nom del seu creador, Litus Mayol (Carles Mayol).

Imitacions, interacció amb l'audiència i més proximitat que mai! L'equip estrena secció de trucades aleatòries a les ràdios locals per seguir el fil de l'actualitat municipal. També han obert les vies de so per a 'Les queixes', on l'art de lamentar-se pren més sentit que mai.

On es pot escoltar 'Anem tard'

El programa 'Anem tard' és una producció de Cugat.cat  amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines emissores l'emeten cliqueu aquí.

segueix-nos «