Dijous 24

Octubre de 2019

MATARÓ RÀDIO

L'univers infantil explicat pels nens al programa 'Capità Gingebre' de Mataró Ràdio

Cada setmana a la teva ràdio local

09/04/2019 13:05h

La Xarxa

Com pensen i què pensen els nens i adolescents catalans? 'Capità Gingebre' vol donar la resposta a totes aquelles preguntes que es fan els més petits de la casa i que els adults moltes vegades no saben respondre. El programa, produït per Mataró Ràdio, el presenta Albert Cortés i compta amb la col·laboració de Jordi Pascual i Lola Sans. 

'Capità Gingebre' va néixer el 2016 per oferir un espai als més petits de la casa. Un programa perquè puguin dir la seva i els més grans puguin entendre com funciona l'univers infantil. En aquesta quarta temporada, 'Capità Gingebre' compta amb seccions com 'L'olla de grills' on els joves d'entre 10 i 12 anys participen en un concurs de paranys sonors, a 'Pareu l'orella' s'explica un conte i a 'Filosofia menuda' s'obre una taula de debat amb els nens i nenes perquè expliquin la seva particular visió de fets relacionats amb la llibertat, la religió, la imaginació o els immigrants... temes en què no acostumen a opinar. El programa també dona veu a pedagogs, educadors i terapeutes que aporten la part més acadèmica. 

On i quan es pot escoltar 'Capità Gingebre'

El programa de Mataró Ràdio compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local i es pot escoltar a les ràdios de proximitat. Per saber quines l'emeten, cliqueu aquí.

segueix-nos «