Dijous 24

Octubre de 2019

MATARÓ RÀDIO

'La Bona música', un programa que va més enllà de les melodies més clàssiques

Cada setmana a la teva ràdio local

15/04/2019 10:53h

LA XARXA

'La Bona música' és un espai on la música clàssica, o potser hauríem de dir històrica, hi té un paper central. Dirigit i presentat per Lluís Bonamusa, que col·labora amb Mataró Ràdio des dels seus inicis, ofereix setmana rere setmana una hora de música de culte.

El programa aprofundeix en la música clàssica que no necessàriament és la més escoltada ni la més popular. Aquelles sintonies que formen part del passat, però que potser no han tingut l'èxit esperat. Però no només són protagonistes els sons més clàssics, sinó que el programa també dona veu a altres estils i gèneres que són també fonamentals en la història de la música; el jazz, bandes sonores o les músiques de fusió són també analitzades a 'La Bona música'. 

Cada setmana ofereixen una selecció tan diversa, que pot anar de 'La Bohème' de Puccini a 'Cry me a river' d'Ella Fitzgerald, passant per Schumann, Debussy, o de Gershwin a BeetthovenL'objectiu del programa és precisament esborrar les fronteres entre el clàssic i el no clàssic perquè la bona música no ha de ser etiquetada.

On i quan es pot escoltar 'La Bona música'

El programa és una producció de Mataró Ràdio i compta amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines emissores emeten el programa cliqueu aquí

 

segueix-nos «