Dijous 24

Octubre de 2019

MATARÓ RÀDIO

'Valors a l'alça', l'actualitat des del punt de vista dels valors

La mataronina Laura Cera condueix la setena temporada d’aquest espai produït per Mataró Audiovisual i la Revista Valors

03/04/2019 18:05h

La Xarxa

El programa radiofònic ‘Valors a l’alça’ ha arribat aquest any a la setena temporada amb el mateix objectiu inicial: explicar l’actualitat i el món que ens envolta des de l’òptica dels valors. La principal voluntat no és explicar què passa, sinó comprendre per què passen les coses des d’una reflexió ètica i humana.

Cada setmana s’aborda un tema d’actualitat en profunditat amb la companyia d’un expert en la matèria. A la secció ‘Gent amb valors’ s’entaula conversa amb protagonistes d’accions o persones que han promogut projectes que generen canvis d’algun tipus i fan que el món sigui un mica millor.

L’oci no està deslligat de la reflexió. A ‘Valors a l’alça’ cada setmana es detalla un esdeveniment o proposta d’activitat en clau de valors (exposició, acte, llibre, espectacle, etc).

Cada setmana, el programa acaba amb un secció i col·laborador diferent: la periodista Judith Vives parla de tendències, el psicòleg Jordi Alcàsser analitza una escena quotidiana, l’experta en bioètica Soraya Hernández aborda un dilema ètic, la periodista i historiadora Maria Coll explica un episodi o personatge històric amb valors i la companyia ‘Vivim del cuentu’ demostra el poder dels contes com a transmissors de valors.

On el podreu escoltar

Aquest és un espai produït per Mataró Audiovisual i la Revista Valors, presentat per la periodista mataronina Laura Cera i dirigit per Joan Salicrú i Maria Coll, codirectors també de la mateixa publicació responsable dels continguts. El podeu escoltar a les següents emissores locals. Cliqueu aquí per veure la llista. 

segueix-nos «