Diumenge 25

Març de 2018

La processó de la Passió de Tortosa, a '1món.cat'

La processó de la Passió de Tortosa, amb més de 200 anys d'història

La processó de la Passió de Tortosa, amb més de 200 anys d'història

La Xarxa

Aquest diumenge a '1món.cat' serem a Tortosa per viure una de les primeres processons de Setmana Santa, la processó de la Passió, amb més de 200 anys d'història. Des de la plaça Nostra Senyora de la Cinta, els periodistes Carles Ferrando i Laura Alcalde ens parlaran de les singularitats d'aquesta processó amb Cinta Fontanet, presidenta de l'Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa, i membres de les confraries participants. No t'ho perdis i sintonitza a partir de les 16h la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

'La Passió' d'Ulldecona, televisada

La Xarxa/Canal 21 Ebre/Canal Reus TV

Passió d'Ulldecona 2

'La Passió' d'Ulldecona

'La Passió' d'Ulldecona, un dels espectacles de referència a Catalunya sobre la vida i mort de Jesús, es podrà seguir el dissabte 31 de març a partir de les 18h a través de les televisions de proximitat i el canal 159 de Movistar+. La Xarxa, amb el suport de Canal 21 Ebre i Canal Reus TV, oferirà una de les representacions religioses més seguides i amb més implicació popular del país, ja que hi intervenen més de 150 actors i figurants. La història és duta als escenaris amb altes dosis de realisme, amb l'objectiu de despertar les emocions de l'espectador, des de la tendresa fins a la desesperació. 

La processó del Sant Enterrament de Tarragona, en directe

TAC 12

Processó del Sant Enterrament de Tarragona - 2

Processó del Sant Enterrament de Tarragona

El divendres 30 de març, a partir de les 19.45h, s'oferirà la retransmissió en directe, per les televisions locals i el canal 159 de Movistar+ de la Processó del Sant Enterrament de Tarragona, en un desplegament especial de TAC12, la televisió del Camp de Tarragona. L'emissió, que durarà més de quatre hores, fins a la mitjanit, serà conduïda per la periodista Roser Marquès.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «