Diumenge 17

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' a les jornades de la galera de Cambrils

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

09/02/2018 09:00h

Aquest diumenge serem al Passeig Marítim de Cambrils per conèixer les Jornades Gastronòmiques de la Galera i la cuina marinera. I és que la galera és un producte molt apreciat que protagonitza aquest febrer les propostes culinàries d'aquest municipi del Baix Camp, amb propostes úniques que van de les més clàssiques fins a les més originals. A partir de les 16h les periodistes Laura Alcalde i Ariadna Escoda ens aproparan algunes d'aquestes receptes acompanyats de cuiners locals que dominen el producte. Acompanya'ns i sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

De la galera i de les activitats organitzades dins la 14a edició de les Jornades en parlarem amb els cuiners Joan Llaberia, del Restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques, i Eduard Martí, del Restaurant Macarilla, que ens presentaran diferents plats amb la galera com a producte principal. 

Veurem com és la pesca de la galera i coneixerem els Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. Durant el programa conversarem també amb l'actor cambrilenc Adrià Triviño i coneixerem l'experiència a les xarxes socials de l''instagramer' Oriol Gené

A més a més sabrem com ha anat el Carnaval infantil de Cambrils i connectarem també en directe amb Berga on els més petits són els protagonistes del Carnaval. Els companys de TV del Berguedà ens explicaran també com ha anat la tradicional Guerra de la Farina, que té lloc el diumenge al matí. 

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Reus TV.  Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «