Diumenge 17

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' visita el Cau de Bruixes de Centelles

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

25/01/2018 09:01h

La dita popular explica que 'De Centelles, bruixes totes elles' i a '1món.cat' ho volem comprovar aquest dissabte des d'aquest municipi d'Osona, que celebra durant tot dia el Cau de Bruixes. Els periodistes Laura Alcalde i Albert Prat ens ho explicaran a partir de les 16h des de la plaça major de Centelles. No t'ho perdis i sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

El Cau de Bruixes és una festa amb espectacles al carrer, activitats familiars i mercat esotèric. En parlarem amb un dels seus organitzadors, el regidor de cultura de Centelles, Xavier Serra, i sabrem com serà l'espectacle nocturn 'Les Bruixes' amb els seus responsables, les companyies Gog i Magog i Pierrot Teatre.

El pilot de trial i sis vegades campió del món Adam Raga, veí de Centelles, ens visitarà en directe i sabrem com ha anat la jornada de Sketchcraw que s'ha organitzat al voltant de la festa.

A més connectarem en directe amb Vilafranca del Penedès per parlar de les Festes de Sant Raimon, amb Penedès TV. I sabrem com es prepara la 12a Nit de Castells des de Valls.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb El9TV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «