Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' al Festival del Motor de Granollers

Dissabte de 16h a 18h a la teva tele local i el canal 159 de Movistar+

14/06/2018 09:00h

El món del motor serà el protagonista aquest dissabte a l''1món.cat' des de Granollers, a la tercera edició del Festival del Motor. Les acrobàcies i els salts de freestyle motocross són una de les les activitats més espectaculars, i es complementen amb la concentració de vehicles clàssics, els simuladors de conducció i les propostes dels diferents expositors. Els periodistes Laura Alcalde i Miki Güell ens aproparan tots els detalls d'aquest Festival amb la companyia del seu organitzador, Isaac Gómez. Acompanya'ns de 16h a 18h a través de la teva tele local o el canal 159 de Movistar+.

Durant el programa entrevistarem els pilots Edu Garcia, Javi Sols i Jesús Valenzuela, de l'equip de freestyle Breaking, que participen al festival. Coneixerem també les històriques curses de motos pels carrers de Granollers amb alguns dels participants que hi van córrer i amb l'expilot Jaume Alguersuari, responsable de la revista 'Solo Moto'.

A més a més ens visitarà el músic vallesà Miqui Puig i coneixerem la feina dels especialistes de cinema amb Gerard Penya, de l'empresa d'efectes especials In Extremis Film Services, amb qui comentarem com treballen els pilots de motos i cotxes als rodatges audiovisuals. 

A més a més, durant el programa serem també a Lleida per viure les activitats de l'Open Solidari que es fa al Club Natació de Lleida per recaptar fons per les colònies per a nens i nenes amb càncer d'aquest estiu a la Vall d'Aran. Ho coneixerem amb Lleida TV. I anirem a Montblanc, a la Conca de Barberà, al Brickània, el Festival de Lego, a l'antiga església de Sant Francesc, amb TAC12.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb VOTV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «