Dimecres 25

Abril de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' comença a celebrar Sant Jordi tastant llibres a Granollers

Dissabte, de 16h a 18h a les TV locals i Movistar+

19/04/2017 11:47h

Sant Jordi és el protagonista indiscutible d'aquest cap de setmana i, com no podia ser d'altra manera, a '1món.cat' rendirem honor també a la diada del llibre i la rosa. Per això, dissabte escalfarem motors amb un programa dedicat a la lectura des de Granollers, seu de la biblioteca Roca Umbert, una de les més importants del país. De 16h a 18h, parlarem de l'ofici d'escriptor, de l'edició de llibres i de moltes coses més en aquest cau de literatura. Segueix-nos en directe a la teva tele local o al canal 159 de Movistar+!

Els periodistes Gemma Permanyer i Pere Puig ens aproparan els oficis d'escriptor i d'editor de llibres amb els autors Anna Ballbona i Vicenç Relats, i el director de l'Editorial Alpina, Martí Nadal. De literatura infantil i juvenil ens en parlarà l'escriptora i psicòloga Eulàlia Canal, i l'historiador Diego Sola ens presentarà el llibre ‘Una història granollerina’.

A més, connectarem amb la plaça de la Porxada, on s'instal·laran les populars parades de llibres i roses. Ens endinsarem també en els serveis que ofereixen les biblioteques i els nous usos d'aquests equipaments amb Marta Cano, gerent de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, i Laura Padró, directora de la Xarxa de Biblioteques de Granollers.

I escriptors com Care Santos, Lluís-Anton Baulenas, Pilar Rahola o Joan B. Culla ens presentaran la seva darrera obra.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb VOTV. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «