Dijous 13

Desembre de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' descobreix la llegenda dels lletissons de Vilallonga de Ter

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

09/11/2017 09:00h

Els paisatges del Ripollès són els protagonistes aquest cap de setmana al programa '1món.cat' . Dissabte farem parada a la Vall de Camprodon, al municipi de Vilallonga de Ter, on celebren la Festa Major de Sant Martí. Entre els principals actes es recorda la curiosa llegenda dels lletissons, que descobriran les periodistes Laura Alcalde i Laura Segur. Mira-ho a partir de les 16h a la teva tele local o el canal 159 de Movistar+.

Passejarem pels carrers del poble amb l'alcaldessa del municipi, Mònica Bonsoms, i una de les veïnes, la lletissona de l'any passat, Lola Martínez. Descobrirem també un altre dels reclams del municipi, la representació a través de diferents personatges de metall de la llegenda d'El drac d'El Quer. En sabrem tots els detalls en conversa amb els seus impulsors, Pere Sau i Josep Miró.

A més a més coneixerem el projecte fotogràfic de Josep Maria Buxasas que en el projecte 'Les ullades d'en Boi' retrata els paisatges de la comarca. I coneixerem també l'equip de horseball que s'entrena a l'Hípica Mas Batlló, al nucli d'Abella.

Durant el programa també connectarem en directe amb Balaguer per viure algunes de les activitats de la Festa Major del Sant Crist, amb Balaguer TV. I anirem a Igualada per saber com està funcionant la nova edició del REC.0, amb Canal Taronja Anoia.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TV del Ripollès. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «