Diumenge 24

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat', diumenge en directe des de la Fira Joc Joc de Tona

De 16h a 18h per tot Catalunya a través de les TV locals Movistar+

25/11/2016 09:47h

Si ets el primer a treure el joc de taula a les trobades amb amics i familiars, diumenge gaudiràs de valent a la Fira Joc Joc de Tona. Que no hi pots anar? No t'amoïnis perquè '1món.cat' te l'aproparà en el programa que farà en directe des d'aquest municipi osonenc. Només hauràs de sintonitzar la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ per descobrir l'oferta de productes i activitats de la mostra, des de jocs artesanals tradicionals fets amb fusta fins a prototips, jocs d'autor i les novetats més punteres del sector.

De 16h a 18h, amb els periodistes Natàlia Peix i Pere Puig coneixerem tots els detalls de la fira amb el seu organitzador, Oriol Ripoll, especialista en jocs, i jugarem amb algunes de les propostes que s'hi poden trobar. L'alcalde de Tona, Josep Salom, ens parlarà de la importància d'aquest certamen i del que representa per al municipi i ho comentarem també amb un tonenc il·lustre, Jordi Casadevall, conegut com el Mag Pota i organitzador del festival Una Tona de Màgia.

També coneixerem el pessebre vivent de Tona, un dels més potents de la comarca d'Osona, que té com a escenari idíl·lic la falda del castell de Tona, on participen prop de 200 persones. En parlarem amb el responsable de l'Agrupació Pessebre Vivent de Tona, Josep Benet.

I de Tona a Mollerussa. El programa connectarà amb Mollerussa TV per seguir la Fira E-vents de gastronomia, oci i moda que se celebra a la capital del Pla d'Urgell.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb EL9TV. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «