Dissabte 19

Gener de 2019

La Xarxa

‘1món.cat’ ens apropa a la tasca que fa la Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins

El programa es podrà veure per tot Catalunya a través de les televisions locals

10/06/2016 12:20h

La Xarxa

'1món.cat' visita aquest diumenge el CRAM, la Fundació per a la Conservació i Recuperació dels Animals Marins al Prat de Llobregat. El CRAM té com a línies d'actuació la clínica i el rescat de fauna marina, la investigació i conservació d'espècies i ecosistemes marins, i la sensibilització a favor de la conservació dels nostres mars i oceans.

Ariadna Comas i Pere Puig conduiran el programa, per on passarà la directora de la Fundació CRAM, Elsa Jiménez, i la biòloga i educadora del centre, Montse Franch. Coneixerem els espais d'aquest equipament, des de la sala de cures, la cuina on es prepara el menjar per als animals, la zona de quarentena i l'espai on viuen els animals residents. A més viurem un simulacre de rescat d'un dofí amb la veterinària Marina Andrés.

El Centre de Recuperació permet disposar de capacitat de reacció davant de grans impactes com epidèmies o abocaments que pugui patir el medi marí, i alhora és una gran aposta per la sensibilització social, a més de tenir una funció pedagògica amb joves i infants.

I del Prat de Llobregat a Mataró on se celebra aquest cap de setmana la Festa al Port. m1tv ens mostrarà les activitats nàutiques que es fan al Port amb sortides en golondrina i catamarà, tastets de vela, caiac, pàdel surf i rem, passeig en llaüt... I activitats per a tota la família, com el mercat mariner, el 'market port', activitats i atraccions infantils, exposicions, xerrades i gastronomia.

segueix-nos «