Diumenge 24

Juny de 2018

La Xarxa

Dissabte, de 16h a 18h a la teva televisió local i Movistar+

'1món.cat' ens apropa als actes de Reus, Capital de la Cultura Catalana

15/02/2017 14:19h

La Xarxa

Què comporta per a una ciutat ser Capital de la Cultura Catalana? A '1món.cat' respondrem dissabte a aquesta pregunta des de Reus, el municipi que enguany té la distinció. Serà en un programa en directe des de la capital del Baix Camp, en què repassarem els seus atractius culturals i també les activitats que s'hi oferiran coincidint amb aquesta capitalitat. Ens trobaràs de 16h a 18h a la teva televisió local o al 159 de Movistar+.

Sílvia Sagalà i Pere Puig ens explicaran què s'organitzarà enguany a Reus en companyia de Xavier Tudela, president de l'organització Capital de la Cultura Catalana, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

Amb Marc Ferran, director de l’Institut Municipal de Museus de Reus, descobrirem un dels eixos d'aquesta capitalitat, el referent a la història i el patrimoni, i ens fixarem en la petjada modernista a la capital del Baix Camp descobrint, entre d'altres, l'edifici on farem el programa, l'Institut Pere Mata, projectat per l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

A més, rebrem la visita de la Colla Gegantera de Reus, parlarem del cicle musical Vermusic, i coneixerem altres entitats reusenques que organitzen actes amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana.

I de Reus a Riudellots de la Selva. Connectarem en directe amb TV Girona per saber com transcorre la Fira del Porc, el Fiporc.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Reus TV. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «