Divendres 22

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' ens mostra dissabte una altra cara del turisme de Salou

ETambé seguirà el Gran Recapte a la demarcació de Tarragona

24/11/2016 11:04h

Si encara penses en Salou només en clau de sol i platja, et convé fer-hi una visita fora de temporada alta. O bé veure '1món.cat', que dissabte es trasllada a aquesta vila del Tarragonès per mostrar-nos l'ampli ventall d'atractius turístics que atresora, des de les cases colonials, el camí de ronda, la vil·la romana fins a la tradició pesquera. No te'l perdis, mira'l de 16h a 18h a la teva televisió local o al 159 de Movistar+. En directe des del Port Esportiu, amb els periodistes Xavier Lozano i Pere Puig coneixerem com és i com es viu a Salou en companyia de la periodista i sociòloga Diana Vizán. Descobrirem les cases colonials del passeig Marítim i parlarem de la Festa del calamar amb dos pescadors, Josep Borràs i Pepito de Cap de Sucre.

També entrevistarem Ignasi Revés, autor del llibre 'Histories de mar de la Costa Daurada i el Delta de l'Ebre', i parlarem del segell de turisme esportiu que té el Club Nàutic de Salou.

Seguiment del Gran Recapte

A més, veurem com està funcionant el Gran Recapte del Banc dels Aliments a través de la visita a un supermercat del municipi, on parlarem amb voluntaris i participants d'aquesta iniciativa solidària, que valorarem amb Antoni Garcia, secretari del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. La 'foodie' d'aquesta setmana, Diletta Parente, membre de la Plataforma Aprofitem els Aliments, ens ensenyarà a cuinar amb aliments sobrers. No marxarem sense abans connectar en directe amb Reus per saber com transcorre el tercer dia dels Jocs Special Olympics.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TAC 12, la televisió de referència del Camp de Tarragona. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «