Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' participa a la Fira de la Candelera de l'Ametlla de Mar

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

01/02/2018 08:05h

Aquest dissabte '1món.cat' participa a les Festes de La Candelera de l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Les periodistes Laura Alcalde i Sílvia Alarcón conversaran amb Jordi Gaseni, l'alcalde del municipi, que és conegut també amb el nom de La Cala. A banda de tot el que engloba aquesta festa, el batlle ens parlarà de l'agermanament amb la població de Palamós, on van emigrar molts pescadors caleros fins als anys 60. A partir de les 16h sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ i acompanya'ns en aquest viatge per l'Ametlla de Mar.

Durant les dues hores de programa passejarem per l'entorn natural de cales i platges de l'Ametlla, parlarem amb els protagonistes de la tradicional Processó de La Candelera i el músic Miquel del Roig interpretarà garrotins en directe. També entrevistarem el cantant de música tradicional Pep Gutiérrez Botifarra i la Banda de La Cala, que actuen dins els actes de la Festa Major.

La feina al mar la viurem amb el testimoni de dues generacions de pescadors caleros i tastarem els dolços autòctons del municipi, els pastissets i els 'corassons', que prepararem en directe amb l'ajuda de Cinta Garcia, presidenta de l'Associació de Dones de l'Ametlla de Mar i la cuinera Gessamí Caramés.

A més a més, la pallassa Pepa Plana ens visitarà per presentar-nos el seu darrer espectacle: 'Paradís pintat'.

Durant el programa connectarem també en directe amb la 167a edició de la Fira de la candelera de Molins de Rei, amb ETV. I serem també a Torà, a la comarca de la Segarra, per viure els actes de la Festa del Brut i la Bruta, amb Lleida TV.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal 21. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «