Dijous 26

Abril de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' passeja dissabte per la Fira de Nadal de Tossa de Mar

De 16h a 18h, per tot Catalunya a través de les televisions locals i Movistar+

07/12/2016 12:24h

Vols viure l'ambient nadalenc des d'unes magnífiques vistes al mar? '1món.cat' et proposa dissabte un pla rodó amb un programa en directe des de la Fira de Nadal de Tossa de Mar. Et donarem idees per decorar la casa per festes, aprendrem a fer tions i a preparar neules. I això no és tot, ja que també repassarem la relació d'aquesta vila de la Selva amb el cinema. No t'ho perdis! De 16h a 18h, a la teva televisió local o al 159 de Movistar+.

Des del passeig del Mar, els periodistes Aleix Freixas i Pere Puig ens aproparan els detalls d'aquesta fira amb l'alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich, i el regidor de Cultura, Patrimoni i Tradicions, Sergi Bruna. Amb ells farem també un tast de les sopes que s'elaboren en aquesta època amb Margarita Trabejo, de l'entitat Les cuineres de Tossa. A més, participarem en un taller per fer tions, preparem les tradicionals neules nadalenques i amb material reciclat aprendrem a guarnir la casa per festes.

Tossa ha estat també escenari de múltiples rodatges i aquest any es commemora el 65è aniversari del rodatge de 'Pandora'. Parlarem d'aquesta i d'altres pel·lícules que s'han ambientat a Tossa amb Rosa Sureda, tècnica de Cultura de l'Ajuntament de Tossa, i Lluís Molinas, autor del llibre 'Costa Brava, plató de cinema'.

Entrevistarem també Joan Capdevila, membre del conjunt musical Rumba Tres, amb més de 50 anys d'història i impulsors de la Diada Internacional de la Rumba. També actuaran en directe Les Supremes de Tossa de Mar i la formació Christmas Swing.

I de Tossa de Mar a Solsona. Connectarem amb Canal Taronja Central per seguir la Fira del Tió a la capital del Solsonès.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TV Girona. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «