Dimecres 20

Febrer de 2019

La Xarxa

'1món.cat' passeja pel Parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona

01/03/2017 22:03h

La Xarxa

Jardins romàntics amb vegetació frondosa, glorietes, escultures, cascades i jocs d'aigua. Per la descripció, potser t'ha vingut al cap Viena. Què va! Molt més a prop: Badalona. La ciutat disposa d'un espai verd, el Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, que és una autèntica delícia per als sentits. '1món.cat' no se n'ha pogut estar i dissabte farà el programa en directe des d'allà. No te'l perdis! De 16h a 18h, a la teva tele local, el 159 de Movistar+ o laxarxa.com.

Amb els periodistes Carles Tornero i Pere Puig descobrirem com va ser la transformació d'aquest jardí privat d'Evarist Arnús en un parc públic en companyia de Maite Arqué, exalcaldessa de Badalona, que va encapçalar el canvi.

Sabrem quins són els usos actuals d'aquest parc i com van viure els veïns tot el procés de transformació amb Pedro Jesús Fernández, president de l'Associació d'Amics del Parc de Ca l'Arnús.

Visitarem diferents racons d'aquest parc amb Margarida Abras, directora de Museu de Badalona, que ens parlarà de la Torre del Rellotge. La flora i la fauna que habita en aquest parc ens les aproparà Gregori Muñoz Ramos, cap de Serveis de Medi Ambient de l'Ajuntament de Badalona.

Entrevistarem l'actor badaloní Lluís Marco, i sabrem quins són els racons preferits de Badalona de personatges que hi viuen com els periodistes Pilar Rahola, Toni Soler i l'actor Jordi Díaz.

A més, parlarem també d'altres activitats culturals de la ciutat com són la Festa del dibuix o el Festival internacional de màgia, Memorial Li Chang.

Durant el programa connectarem també en directe amb Lleida, on aquest cap de setmana se celebra el XVI Campionat d'Espanya de patinatge artístic de Grups Xou.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Televisió de Badalona. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «