Dimecres 25

Abril de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' prepara cuina nadalenca amb el gall del Penedès

Dissabte, en directe des de Vilafranca a la teva tele local o a Movistar+

15/12/2016 11:05h

Per Nadal no pot faltar a taula un plat d'aviram i per quedar com un senyor, res millor que un bon rostit amb gall del Penedès, una raça molt preuada que compta fins i tot amb una fira al seu nom. Si vols conèixer les qualitats d'aquest producte i agafar idees sobre com cuinar-lo, a '1món.cat' et farem dissabte un programa a mida. Serà en directe de 16h a 18h, des de Vilafranca del Penedès, i el podràs veure a la teva tele local o bé al 159 de Movistar+

Els periodistes Josep Maria Soler i Pere Puig ens aproparan la Fira del Gall del Penedès, que amb més de 350 anys d'història ha estat declarada d'interès turístic nacional.  

Són detalls que abordarem amb Dolors Rius, regidora de Comerç i Turisme de de la capital penedesenca. I en companyia d'alguns criadors parlarem de les característiques del gall del Penedès. Tot plegat, ho maridarem amb un altre producte estrella de la comarca: els vins. En parlarem amb Francesc Olivella, director del Consell Regulador de la DO Penedès, i els tastarem amb la sommelier Meritxell Falgueras

A més, la jove penedesenca Aina Roglan, finalista del concurs 'Masterchef Junior', ens cuinarà en directe al llarg del programa. A banda d'una recepta amb el gall del Penedès com a ingredient protagonista, ens ensenyarà també a preparar diferents plats basats en productes que hem cuinat aquesta temporada amb diferents 'foodies', com l'alvocat o la cúrcuma.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Penedès Televisió. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «