Diumenge 24

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' s'acomiada per festes revivint els millors moments de la temporada

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local o al 159 de Movistar+

16/12/2016 14:48h

Si encara no has fet plans per diumenge a la tarda, puja al carro d''1món.cat'! De 16h a 18h, a la teva tele local o al 159 de Movistar+ t'hem preparat un trepidant viatge per tots els racons del país! I és que tanquem paradeta per Nadal però abans volem acomiadar-nos amb un resum dels millors moments d'una temporada en què hem voltat seguint el calendari festiu i cultural i hem descobert veritables joies del nostre patrimoni. Així, reviurem la nostra estada en espais emblemàtics com les Salines de la Trinitat, al Delta de l'Ebre; la basílica de Sant Francesc, a Palma de Mallorca; el castell d'Escornalbou, al Baix Camp; les pintures rupestres del Cogul, a les Garrigues; el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, a Badalona, o la població ripollesa de Setcases

A més, hem visitat algunes de les fires amb més solera i tradició, com la Fira Modernista de la Colònia Güell (Baix Llobregat), la Festa de pirates i corsaris de les Illes Medes (Baix Empordà) o la Fira de Nadal de Tossa de Mar, a la Selva.

En aquest recorregut hem comprovat la vitalitat de tantes i tantes entitats que fan possible que Catalunya bulli d'activitat els caps de setmana. Hem parlat amb els seus responsables i hem descobert els vincles amb el territori de personatges coneguts com els actors Biel Duran i David Janer; el màgic Andreu; els músics Joan Capdevila i Manel Camp o els escriptors Sebastià Alzamora, Roc Casagran o Màrius Serra.

En aquest últim programa abans de festes recordarem també tot el que han donat de si les nostres seccions: la recollida de Rampoines amb Oriol Carreras, la descoberta dels habituals punts de trobada dels municipis que visitem amb Jaume Borja o els particulars tutorials de Sara Barrera. I no marxarem sense repassar la identitat digital de persones anònimes que destaquen a les xarxes socials.

Com sempre, res de tot això hauria estat possible sense les televisions locals, les grans amfitriones del programa en aquest periple sense fi per Catalunya.

El programa tornarà el 14 de gener des de Matadepera, amb motiu de les festes de Sant Sebastià. 

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb les televisions locals. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «