Divendres 19

Octubre de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' s'apropa als nous llenguatges audiovisuals del Festival Panoràmic de Granollers

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

23/11/2017 09:00h

La Fàbrica de les Arts Roca Umbert acull aquests dies la primera edició del Festival Panoràmic, una iniciativa que explora la relació entre el cinema i la fotografia, i la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. Tot plegat ho veurem aquest dissabte a '1món.cat' amb Laura Alcalde i Pere Puig que a partir de les 16h faran un passeig per les exposicions que proposa el festival. Si vols acompanyar-nos sintonitza la teva tele local o el canal 159 de Movistar+.

Coneixerem tots els detalls d'aquesta iniciativa amb un dels seus responsables, Albert Gusi, i el fotògraf Joan Fontcuberta, que és també un dels seus impulsors.

Passejarem per algunes de les exposicions que s'hi plantegen, entre les quals la mostra 'Mites i màscares. L'univers creatiu d'Albert Serra' i 'La Tèrmica LAB'. Ho farem amb Jesús Vilamajor, un dels organitzadors de la mostra. Sabrem també la implicació que té l'Associació Cultural Granollers en aquest Festival, en conversa amb el seu responsable Martí Pujades, que ens parlarà també dels projectes que es duen a terme a la capital del Vallès Oriental.

Durant el programa també connectarem en directe amb Reus per conèixer els detalls del Reus Teatre Musical, el Festival de Teatre Musical de Petit Format que se celebra aquests dies al Bravium Teatre, amb Canal Reus. I anirem també a Vilanova i la Geltrú amb Canal Blau, per parlar de la primera Convenció de Ciència-Ficció i Fantasia, la CATCON, que es fa aquest cap de setmana.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb VOTV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «