Diumenge 24

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' s'imbueix d'esperit nadalenc a la Fira de Santa Llúcia de Canyelles

Mira'l a la teva televisió local i al 159 de Movistar+

01/12/2016 08:25h

Som a les portes del Nadal i comença el compte enrere per guarnir la casa amb els ornaments típics. Si te'n falta algun o senzillament vols renovar-los, a la Fira de Santa Llúcia de Canyelles podràs triar i remenar ben a gust. A '1món.cat' no ens en podem estar i dissabte ens traslladarem a aquesta vila del Garraf per viure en directe l'ambient de la mostra, amb més de 300 parades. Si ens vols seguir des de casa, t'ho posem ben fàcil! Només hauràs de sintonitzar la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+. Si ho prefereixes, també ens podràs seguir a www.laxarxa.com.

De 16h a 18h, els periodistes Júlia Peguera i Pere Puig ens explicaran com és aquesta fira amb l'alcaldessa del municipi, Rosa Huguet, i també amb un dels paradistes, Artesania Nadal Canyelles. Veurem quines són les novetats d'ornaments nadalencs, coneixerem els desitjos que els veïns de Canyelles han penjat a l'arbre de Nadal i tastarem l'escudella típica del poble que es repartirà entre els visitants.

Parlarem també d'una de les empreses punteres de Canyelles, Pirotècnia Igual, amb més de 100 anys d'història i un referent mundial dins el món dels esdeveniments pirotècnics. A més, connectarem en directe amb el Club Natació d'Olot, a la capital de la Garrotxa, on es desenvolupa la 23a edició del Trofeu Raül Ramos. Olot Televisió ens aproparà aquest memorial, que recorda la figura de qui durant molts anys va ser l'entrenador de natació de l'entitat.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Blau. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «