Divendres 19

Octubre de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' tasta el brou de la Fira de Nadal de Caldes de Montbui

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

30/11/2017 09:00h

Voleu tastar un brou de Nadal fet amb aigua termal cuinat amb foc de llenya i en una olla gegant? Aquest cap de setmana podeu fer-ho a la tradicional Fira de Nadal de Caldes de Montbui, al Vallès Oriental. Laura Alcalde i Gemma Permanyer us aproparan tots els detalls d'aquesta cita aquest dissabte des de la plaça del Lleó, a partir de les 16h a l''1món.cat'. Mira'ns a la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ i comença a viure el Nadal amb nosaltres!

El músic i cantant Dyango, que fa més de 30 anys que viu a Caldes de Montbui, ens acompanyarà a tastar aquest tradicional brou i ens presentarà els temes del seu darrer disc 'Y ahora qué'. La companyia de dansa calderina Step by Step, guanyadora de dos premis mundials de dansa, actuarà en directe des de la Fira i els seus directors ens explicaran quina és la clau del seu èxit. I el calderí Alex Gomez-Font, ens vindrà a presentar el seu darrer treball, el documental 'L'home orquestra' que repassa la història d’una generació de músics catalans que durant la dècada dels anys 40 i 50 van deixar enrere la dictadura franquista i van embarcar-se a fer les Amèriques.

El Gran Recapte

Durant el programa farem un seguiment de com està funcionant El Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments. Connectarem en directe amb Puig-reig, amb TV del Berguedà, per saber com va la recollida d'aliments i des del magatzem que té el Banc dels Aliments a Lleida veurem com treballen els voluntaris per classificar tot el material que es recull, amb Lleida TV. Els companys de TAC12 ens explicaran la visita a un menjador social a Tarragona per conèixer els usuaris que reben aquests productes, i sabrem com ha evolucionat el Banc dels Aliments de Girona, que està a punt de celebrar els 30 anys de trajectòria, amb un reportatge de TV de Girona

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb VOTV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «