Divendres 19

Octubre de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' tremola de por al Festival de cine de terror de Molins de Rei

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

16/11/2017 09:45h

Els amants del cinema de terror teniu una cita a '1món.cat', que us apropa la 36a edició del Festival de cinema de terror de Molins de Rei, dedicada al director i guionista Michael Haneke. Una trobada de jocs de taula de por, propostes gastronòmiques terrorífiques i l'estrena de la pel·lícula 'Framed' són alguns dels ingredents d'aquesta cita. Laura Alcalde i Arnau Caralt ens aproparan tots els detalls a partir de les 16h a través de la la teva tele local o el canal 159 de Movistar+.

L'organitzador del Festival, Jordi Beumala, ens explicarà les novetats d'aquesta edició, dels films que s'hi presenten i les activitats que s'han organitzat al voltant d'aquesta trobada, tot un referent del gènere del qual ens en parlarà també el periodista i cronista cinematogràfic Jaume Figueras.

Parlarem també del Molins Horror Jocs amb el seu responsable, Sergi Sanmartí, i amb les diferents editorials i jugadors que hi participen. Tastarem algunes de les propostes que restaurants i bars del municipi han preparat dins la iniciativa Gastroterror, i durant el programa entrevistarem els protagonistes de la pel·lícula 'Framed' que s'ha estrenat en el marc del Festival. Els actors Àlex Maruny i Clàudia Pons, passaran pel programa acompanyats de Marc Martínez Jordan, el director del llargmetratge.

A més, la meteoròloga molinenca Mònica Usart ens visitarà per parlar del seu darrer llibre 'Només seran quatre gotes'.

Durant el programa també connectarem en directe amb Cervera, que es prepara per la festa del celebració del 6è títol mundial de motociclisme del pilot Marc Marquez, recent campió del món de moto GP. Hi contactarem amb Lleida TV. I anirem també cap a la capital de l'Alt Empordà, amb Empordà TV, on aquest cap de setmana se celebra la fira 'Figueres Galàctica'.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb ETV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «