Dijous 26

Abril de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' viatja a la Matadepera rural amb les festes de Sant Sebastià

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i Movistar+

11/01/2017 13:02h

Si amb aquest fred et fa mandra sortir, sàpigues que sense moure't de casa dissabte podràs visitar Matadepera amb '1món.cat' i conèixer el passat rural d'aquesta vila del Vallès Occidental. I és que amb motiu de les festes de Sant Sebastià el poble reviu una sèrie de tradicions lligades a la natura, amb el pi com a protagonista. Des de la plaça Cal Baldiró t'ho explicarem en directe de 16h a 18h, en companyia d'organitzadors, participants i veïns. Els periodistes Pere Casals i Pere Puig ens aproparan tots els detalls d'aquesta festivitat d'hivern amb Toti Garcia, president de la Germandat de Sant Sebastià, i Quico Sala, regidor d’Esports i Comunicació de l'Ajuntament de Matadepera. 

Ens fixarem en un dels actes més populars, la tradicional grimpada al pi. Ho farem amb l'alpinista Èric Riba, guanyador del Concurs de Grimpaires de Matadepera del 2016, que l'any passat va pujar un pi de més de 20 metres en només 21 segons. De passada, coneixerem també el guanyador de la categoria infantil de l'edició d'enguany, que s'haurà celebrat al matí.

Parlarem també de com es viu en aquest municipi vallesà amb un veí il·lustre, l'escriptor i director del CCCB Vicenç Villatoro.

I de Matadepera a Taradell. Connectarem en directe amb EL9TV per saber com transcorre la Festa dels Tonis en aquest poble osonenc.

A més, el nostre col·laborador Oriol Carreras ens explicarà el nou repte a què s'ha compromès: anar a la recerca de persones sobrehumanes! Al nou D. R. S., el Departament de Recursos Sobrehumans, parlarà amb persones que tinguin habilitats excepcionals i extraordinàries o amb aficions estranyes i genètica indesxifrable.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Terrassa. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «