Dimarts 17

Setembre de 2019

La Xarxa

Mèdia

‘1món.cat’ viatja al Perelló per descobrir-hi la tradició de mel i oli

Diumenge, de 16h a 18h, a les televisions locals

15/04/2016 08:50h

Els esperits gurmets tenen per aquestes dates una cita imprescindible al Perelló, terra de mel i oli. Es tracta de la Firabril, un aparador gastronòmic de referència a les Terres de l’Ebre. ‘1món.cat’ es posa el davantal aquest diumenge per veure com es cuina aquesta mostra i quins són els ingredients que la fan tan atractiva. Així, el magazín dels caps de setmana de les televisions locals es farà en directe des del Pavelló esportiu del Perelló gràcies a Canal Terres de l’Ebre i La Xarxa.

De 16h a 18h, els periodistes Tere Giné i Pere Puig ens explicaran el pes de la mel al municipi, que és on més se’n produeix de tot Catalunya. Serà en conversa amb diferents generacions d’apicultors. De l’oferta de la fira, ens en donarà detalls l'organitzadora, Vanessa Llambrich, i l’alcalde, Ferran Cid. També aprendrem a cuinar plats de cuina amb mel. 

I del Perelló a Castellfolit de la Roca, a la Garrotxa, on s’estarà celebrant la Fira dels Picapedrers. El programa connectarà amb Olot Televisió per saber més coses d’aquest esdeveniment basat en la tradició picapedrera del poble.

Els municipis, 100% protagonistes

‘1món.cat’ viatja pel país els caps de setmana per viure 'in situ' les festes i actes culturals que celebren els municipis. Amb un to fresc i desenfadat, el programa també revela històries poc conegudes d’indrets catalans, aficions curioses i plats típics, entre moltes altres propostes.

Emissió a tot Catalunya a través de les televisions locals

El programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb els canals locals. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges en directe de 16h a 18h per una trentena de televisions locals.

segueix-nos «