Dimarts 19

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' visita diumenge la Fira de Sant Martirià de Banyoles

Mira'l de 16h a 18h a la teva TV local o al 159 de Movistar+

17/11/2016 13:31h

Espectacles eqüestres, mostres de races autòctones, concursos morfològics... els animals són els principals protagonistes aquest cap de setmana de la Fira de Sant Martirià, a Banyoles, que ja va per la 38a edició. Per viure-la en directe, '1món.cat' es trasllada diumenge a la capital del Pla de l'Estany, des d'on us oferirà, mai millor dit, un programa...bestial! Serà de 16h a 18h a la vostra televisió local o al canal 159 de Movistar+.

Els periodistes David Mir i Pere Puig ens aproparan els detalls de la fira amb Joan Frigola, president de l'entitat organitzadora, i coneixerem alguns dels genets i entrenadors que protagonitzen els espectacles eqüestres, com el gironí Lluís Pell. Ens endinsarem també en el horseball amb Jordi Serra, seleccionador català d'aquesta disciplina esportiva, i dos membres banyolins de l'equip.

A més, assistirem a una demostració d'agility de gossos d'atura catalans i sabrem com funcionen els concursos morfològics amb el jurat encarregat de valorar els animals.

I des de Banyoles a Ulldecona. El programa connectarà amb Canal Terres de l'Ebre per conèixer la Fira Sonora d'aquest municipi del Montsià.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Banyoles TV. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «