Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' visita el Remeiart de Santa Margarida i els Monjos

Diumenge de 16h a 18h a la teva tele local i el canal 159 de Movistar+

15/06/2018 11:00h

Aquest diumenge tanquem la temporada de l''1món.cat' des del Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès. S'hi celebra el Remeiart, la fira que gira al voltant de les herbes remeieres i els productes que es poden crear amb elles. Els periodistes Laura Alcalde i Josep Maria Soler s'hi endinsaran i ens aproparan els millors experts a localitzar plantes salvatges comestibles i a com collir-les, a banda d'explicar-nos quines propietats tenen. No t'ho perdis i sintonitza de 16h a 18h la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Durant el programa visitarem aquest castell d'origen medieval i coneixerem també l'espectacle poètic i musical 'Sons del castell', que a través de projeccions a les parets d'aquest recinte explica tota la seva història i la vinculació amb el territori.

Ens acompanyarà també l'actor penedesenc, Ruben Ametllé, amb qui parlarem dels seus propers projectes teatrals, i participarem en el cercle de percussió familiar que organitza MuPsicoteràpia. La Zebrass Marching Band, que serà present a la fira, tancarà el programa amb una actuació en directe.

En aquestes dues hores de programa recordarem alguns dels millors moments d'aquesta temporada, en què hem visitat una setantena de municipis del territori català. Veurem com es prepara l''1món.cat' al llarg de la setmana i el desplegament que es fa en ruta el dia de l'emissió en directe; i posarem a prova als nostres col·laboradors Oriol Carreras, Xavi Martínez i Èric Calderer.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Penedès TV. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «