Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' visita la Fira del camí ral de Vilanova del Camí

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

12/01/2018 09:00h

Aquest diumenge l''1món.cat' visita la Fira del camí ral de Vilanova del Camí, a l'Anoia, una cita que recorda l'antic camí ral que unia Barcelona i Saragossa i que passava just pel mig d'aquest municipi, al carrer Major, on s'instal·la la fira. Els periodistes Laura Alcalde i Jordi Cuadras en parlaran amb els seus organitzadors i amb l'escriptor i periodista igualadí Pep Elias, que ens presentarà el seu nou llibre 'Amb sense tu'. No t'ho perdis i sintonitza a partir de les 16h la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ .

Durant el programa ens visitarà també Carles Balsells, autor del llibre 'Passió pel teatre', una crònica dels darrers 25 anys d'història del teatre a Igualada descrites per aquest amant de les arts escèniques i les fotos amb els seus protagonistes.

Parlarem també amb Francisco Viera, del Col·lectiu en Defensa del Parc Fluvial i el riu Anoia, i tindrem l'actuació en directe de la cantautora Aïda López, ‘Saidax’.

I a més a més connectarem en directe amb Matadepera, al Vallès Occidental, per viure els actes de les Festes de Sant Sebastià, amb Canal Terrassa.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Taronja Anoia. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «