Divendres 22

Juny de 2018

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' viu diumenge el Pessebre vivent de Martorelles

De 16h a 18h per tot Catalunya a través de les televisions locals i Movistar+

09/12/2016 09:03h

A '1món.cat' continuem el nostre periple prenadalenc i diumenge serem a Martorelles per viure en directe un altre dels clàssics imprescindibles d'aquestes festes: el Pessebre vivent. Des de fa 40 anys, els veïns d'aquesta vila del Vallès Oriental s'impliquen en la representació, que s'allarga gairebé un quilòmetre i que inclou tota mena d'efectes (llum, so, pirotècnia) per augmentar el realisme de les escenes. Un espectacle que no et pots perdre i que podràs gaudir des de casa a la teva televisió local o al 159 de Movistar+.

De 16h a 18h, Cristian Roldán i Pere Puig ens aproparan els detalls del pessebre martoresellenc amb dos dels seus responsables, Montse Pugés i Joan Defaus.

Parlarem també amb els actors que hi participen i veurem en directe algunes de les principals escenes: l'Anunciació, el Naixement i Herodes, i els Reis Mags.

També coneixerem altres aspectes del municipi. Ho farem parlant amb l'escultor local Ricard Mira, descobrint el punt de trobada habitual a Martorelles i tastant els vins de la Serralada de Marina a través de la Bodega Altrabanda

A més, connectarem amb Canal Reus TV per seguir en directe 'Un Nadal de somni', les activitats que s'organitzen aquest Nadal a la capital del Baix Camp.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Vallès Visió. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «