Dimecres 20

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

'1món.cat' viu un diumenge de postal a Setcases

Mira el programa a la teva tele local o el 159 de Movistar+

02/12/2016 10:16h

Si teniu ganes de muntanya i paisatges bucòlics, a '1món.cat' us convidem diumenge a passejar per Setcases, un poble de postal amb un entorn espectacular. Si mireu la vostra televisió local o el canal 159 de Movistar+, coneixerem com es viu en aquesta vila del Ripollès, més enllà de la imatge de conte que s'enduen els visitants. De 16h a 18h, amb els periodistes Laura Segur i Pere Puig sabrem com és el dia a dia a Setcases a través dels veïns i coneixerem el Parc Natural de les capçaleres del Ter i el Freser amb el seu president, Josep Coma. Encetarem la temporada d'esquí parlant amb Enric Serra, director de l'estació Vallter 2000, i parlarem d'aquest esport amb Francesc Monells, director del Club d’Esquí de Camprodon, i l'esquiador de muntanya camprodoní Joan Reyné.

També coneixerem el Cicle de Cinema de muntanya de Setcases amb el regidor d'Esports, Miquel Giménez, i Albert Naudín, alpinista i autor del reportatge 'Himalaia KR.2. La conquesta d'un somni'. A més, connectarem també en directe amb la capital d'Osona, on aquest cap de setmana se celebra el popular Mercat Medieval de Vic. EL9TV ens n'aproparà tots els detalls.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TV Ripollès. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «