Diumenge 22

Abril de 2018

La Xarxa

La Xarxa

'1món.cat' celebra el Dia Internacional dels Museus des del Museu Abelló de Mollet del Vallès

Dissabte, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

17/05/2017 08:51h

Si fa temps que no vas de museus, aprofita aquest cap de setmana! Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, molts obriran les portes de franc i s'ompliran d'activitats per a petits i grans. A '1món.cat' no ens ho volem perdre i per això dissabte serem al Museu Abelló de Mollet del Vallès, un equipament que se suma a la iniciativa i que convida els visitants a descobrir la seva col·lecció d'art, una de les més importants de l'Estat. De 16h a 18h, t'aproparem la figura del pintor i col·leccionista molletà Joan Abelló i viurem en directe la gimcana pictòrica que el seu museu proposa al públic. Què, t'hi apuntes? Busca'ns a la teva tele local o al canal 159 de Movistar+

Amb els periodistes Lluís Vilaró i Pere Puig descobrirem tots els detalls del Museu Abelló amb la directora, Pepa Ventura, i la regidora de Cultura de Mollet del Vallès, Mercè Pérez.

De la figura de l'artista ens en parlarà l'escriptor Josep Masats, i visitarem algun dels espais de la Casa del Pintor, on va néixer Abelló i va començar a crear la seva col·lecció d'art. Participarem, a més, en la gimcana 'En busca del pinzell perdut' que el museu organitza per celebrar el Dia Internacional dels Museus.

Al llarg del programa entrevistarem també el ballarí molletà Joan Boix, codirector del Centre de Dansa de Catalunya. I tastarem la coca del Forn i Pastisseria Prat, la millor coca de forner de Catalunya. 

I de Mollet a Reus. Així, connectarem amb Canal Reus TV per seguir en directe la Fira Tastet de Ciència.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Vallès Visió. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «