Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

Mèdia

A '1món.cat' ens posem el pitet per participar a la Gran Festa de la Calçotada de Valls

Diumenge, de 16h a 18h a la teva tele local i al canal 159 de Movistar+

26/01/2018 09:00h

Aquest diumenge Valls celebra la Gran Festa de la Calçotada i els de l''1món.cat' hi serem per ensenyar tots els detalls d'aquest producte de temporada. Els periodistes Jordi Murtró i Laura Alcalde es posaran el pitet per participar en les activitats de la festa i ens ho ensenyaran a partir de les 16h en directe des de la plaça del Pati de Valls. Acompanya'ns i sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Parlarem del cultiu de calçots amb una família que s'hi dedica, els Germans Mateu, i ens acompanyaran els guanyadors del tradicional Concurs de menjar calçots que cada any s'organitza. No ens oblidarem d'aprendre com es prepara una bona salsa de calçots i sabrem quines són les millors postres per a un dinar de calçotada. I molt important, la nutricionista Lulia Rubió ens explicarà alguns trucs per pair-los de la millor manera.

Durant el programa ens acompanyarà també el jove director de cinema Jordi Ferré, i la cantant vallenca Maria Jacobs actuarà en directe.

A més a més connectarem amb Monistrol de Montserrat amb Canal Taronja Central, per parlar de la Festa dels Romeus. I serem també a la Fira Intercomarcal de l'Oli a Móra la Nova amb Canal Terres de l'Ebre.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb TAC12. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l'emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, el podeu seguir a Twitter i Facebook amb el perfil @1mon.cat.

segueix-nos «