Dimecres 21

Agost de 2019

Ràdio Castellar

‘A les portes de Troia’, el programa de ràdio dels apassionats per la història

L’espai produït per Ràdio Castellar es planteja com una conversa distesa sobre un període històric

18/01/2019 17:13h

La Xarxa

Qui ha dit que la divulgació històrica no és apta per a tots els públics? El tòpic, un cop més, es desmunta gràcies al programa ‘A les portes de Troia’, que arriba a la sisena temporada. I ho fa abordant, en el to distès d’una conversa, qualsevol període històric al llarg de 55 minuts setmanals des de Ràdio Castellar. L’espai ideal que trobaran els joves historiadors per fer difusió de les seves recerques.

'A les Portes de Troia' manté l'esperit de quan va néixer el 2013 i conserva l'única pretensió de convertir-se en un racó on poder xerrar i debatre sobre fets històrics.

Un equip ple d'experts

L’equip està format per Sergio Rodríguez, presentador del programa i llicenciat en Història Contemporània, i vinculat a la ràdio des de 2005. L'acompanyen Alberto Reche, doctor en Història Medieval i col·laborador de diverses publicacions especialitzades, i Oliver Vergés, doctor en Història medieval i especialista en el comtat d'Urgell entre els segles X i XI, tema sobre el qual ha escrit el llibre 'Urgell a la fi del primer mil·leni'. Actualment s'emet per una trentena d'emissores locals adherides a La Xarxa de Comunicació Local. Consulta-les aquí.  

segueix-nos «