Dimarts 26

Març de 2019

La Xarxa

Mèdia

A 'The Weekly Mag' viatgem amb Sergi Vicente i Gabi Martínez a destinacions poc freqüents

Aquest divendres a les 18.30h a la teva tele local i Movistar+

11/06/2018 08:48h

El periodista Sergi Vicente, que ha viscut 12 anys a la Xina, i l’escriptor i viatger incansable Gabi Martínez, ens explicaran la seva manera de viatjar i les aventures viscudes en lloc remots i poc sovintejats pel turisme de masses. Amb Mr. Stereotype viurem el romanticisme dels viatges en tren recorrent un tram centenari dels FGC, el que uneix Barcelona amb Sant Cugat del Vallès. I al ‘Face Off’ Matthew Tree i Patricia Escalona debatran entre viatjar confortablement amb maleta o moure’s pel món amb motxilla.

El toc musical el posarà l’encantadora veu d’Andrea Motis, que ens sorprendrà amb el tema de soul ‘Afro Blue’, i en aquest cas tocarà el saxo al costat de la guitarra de la seva germana Carla Motis.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Està dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor.

segueix-nos «