Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

Adifolk celebra la primera gala que vol reconèixer la cultura popular catalana

Diumenge, des de Montblanc, a les 18h a les TV locals

21/11/2018 13:50h

La Xarxa

L'església de Sant Francesc de Montblanc acull aquest diumenge, a les 18h, la primera edició de la Gala de l'any d'Adifolk  2018. La jornada està vinculada a Montblanc Capital de la Sardana que se celebra enguany a la capital de la Conca de Barberà.

La cultura popular catalana protagonitza la Gala de l'any d'Adifolk. L'entitat vol reconèixer públicament la tasca que ha fet al llarg de l'any en favor de la cultura popular un grup, una federació i una personalitat.

El Capgròs Folk, com a mestre de cerimònies, donarà inici a l'acte acompanyat  del so de les gralles. Seguidament ocuparan l'escenari els grups montblanquins: Dimonis de Montblanc, Coral Flor de Lis, Grup d'Havaneres Havana Vieja, Aula de Sons, Banda de Música Verge de la Serra, Grallers de Montblanc, Amics dels Gegants, Grup Sardanista del Museu, Àliga, Drac, Aligot i Drac Petit, Mulassa i Mulasseta, Torraires, Ball de Bastons amb la Colla Petita i la Colla Gran, Gegants i Nassos.

Posteriorment, s'emetrà un vídeo resum de les activitats realitzades aquest any per Adifolk, es faran els parlaments institucionals, es lliuraran els Premis Adifolk 2018 i es proclamarà el 32è Aplec Internacional 2019.

La 'Gala de l'any Adifolk' és una producció de TAC12  amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local  que es pot veure en directe a les TV locals i seguir per 'streaming'.

segueix-nos «