Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

Mèdia

‘Adolescents.cat’ torna amb un munt de novetats!

El programa estrena seccions per seguir connectant amb els més joves

29/09/2016 09:43h

‘Adolescents.cat’ torna a partir d’aquest cap de setmana a ràdios i televisions locals amb una colla de novetats per seguir connectant amb els gustos i interessos dels més joves. Ho farà estrenant plató i noves seccions, en què serà imprescindible la participació del públic a través de xarxes socials i el portal Adolescents.cat.

Així, per exemple, a ‘Les preguntes extremes’ es plantejarà als entrevistats superar una situació límit havent d’escollir entre dues opcions. També es posarà en marxa ‘#Putabidatete’, una etiqueta amb què els seguidors del programa podran compartir els moments més penosos i vergonyosos del seu dia a dia.

A més, s’inclourà l’adaptació televisiva del popular joc ‘Jo mai mai’; una secció per repassar els èxits musicals del moment i també petits reportatges que ens aproparan la vida de joves del nostre país. Com ser mare adolescent, o com ser adolescent jugant al Barça o sent músic professional són algunes de les situacions que el programa descobrirà.

‘Adolescents.cat’ és una aposta de La Xarxa per dotar els joves d’entre 12 i 18 anys d’una franja pròpia als mitjans de comunicació. El format és el d’una ‘sit-com‘ ambientada en la redacció del portal Adolescents.cat. En aquesta ficció, assistim a tot tipus de situacions amb els redactors del portal com a protagonistes (enveges, idil·lis, alegries, frustracions…). Els presentadors, Roger Carandell i Ernest Codina, també estan immersos a la trama i van donant pas a les diferents seccions.

La nova temporada d’‘Adolescents.cat' es podrà veure cada dissabte a les 12h a les televisions locals, el canal 159 de Movistar+ (amb repetició diumenge a les 22.30h) i laxarxa.com. La versió radiofònica es podrà seguir a partir de dilluns, cada setmana també a les emissores locals.

segueix-nos «