Dilluns 23

Setembre de 2019

RÀDIO DELTA - RÀDIO TORTOSA - LA CALA RÀDIO - LA PLANA RÀDIO - RÀDIO JOVENTUT

'Al Dia. Terres de l'Ebre', el magazín radiofònic territorial per estar informat

Cada dia, a partir de la setmana que ve, de dilluns a divendres de 13h a 16h a les ràdios del Baix Ebre i el Montsià

30/01/2019 10:05h

La Xarxa

Ràdio Delta, Ràdio Tortosa, La Cala Ràdio, La Plana Ràdio i Ràdio Joventut uneixen sinergies i aposten per un nou programa radiofònic per informar del que està passant al Baix Ebre i al Montsià. 'Al Dia. Terres de l'Ebre' és un magazín que neix, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, no només per informar, sinó també per analitzar amb entrevistes i reportatges els fets més destacats del territori.

Els esports, el temps, la salut o l'educació són algunes de les seccions del programa. L'entreteniment també és un plat fort del magazín, les curiositats gastronòmiques, les tradicions i l'agenda amb les notícies culturals de cada localitat. A més a més, es farà un concurs cada setmana, perquè els oients participin des de les xarxes socials. Cada divendres es donarà el premi al guanyador o guanyadora. 

Conduït pel periodista i esciptor Josep Pitarch, 'Al Dia. Terres de l'Ebre' connectarà des de Ràdio Delta amb la resta de ràdios que aportaran tota la informació local.

Quan comença 'Al Dia. Terres de l'Ebre' 

A partir de dilluns 4 de feberer el magazín s'emetrà durant els dies laborables, de 13h a 16h. Durant 3 hores, els oients del Baix Ebre i del Montsià podran estar al dia de l'actualitat més propera de casa seva.

segueix-nos «