Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

Dissabte, de 16h a 18h a la teva televisió local

La passió per la ciència aquest dissabte al 'The Weekly Mag'

Malalties com l’Alzheimer, el Parkinson o fins i tot els càncers són conseqüència del fet de viure més anys

16/11/2018 13:00h

La Xarxa

Explicar la ciència amb passió és clau perquè s’entengui i pugui arribar a grans i petits, i això és el que fa Salvador Macip, aquest científic, metge i escriptor català establert a Leicester (UK) i que amb les seves explicacions aconsegueix que ens apassionem amb i per la ciència. El tindrem amb nosaltres i parlarem també dels seus nous llibres, l’infantil ‘Dins la capsa meravellosa’ i el crossover ‘Fills de la setena onada’.

El Dr. Macip apel·la a la responsabilitat dels científics i ens avança que en recerca aviat la imaginació serà el límit, que estem molt a prop d’entendre com funciona el nostre cos, però caldrà mesurar bé les conseqüències a l’hora d’actuar.

Amb els nostres col·laboradors, Sue Flack i Màrius Serra, debatrem si és millor guiar-nos pel que ens diu el cap o pensar més amb el cor, en un ‘Face Off’ apassionant.

També descobrirem el Pakistan amb l’E-Speaker Huma Jamshed i Marc Broderick anirà a conèixer els apassionats pel vi i el cava a la capital d’aquesta beguda, Sant Sadurní d’Anoia. Ell i Matthew Tree analitzaran si els catalans som més o menys apassionats que els anglosaxons i què ens apassiona exactament.

La música del programa la posarà aquesta setmana Paula Grande, nascuda a l’Empordà, filla de catalana i veneçolà, que ens sorprendrà amb els sons del loop al tema ‘Moving On’, del seu nou disc ‘Sóc’.

Una finestra a l'anglès en l'audiovisual català

'The Weekly Mag' és una aposta de La Xarxa de Comunicació Local per obrir una finestra a l'aprenentatge de l'anglès en l'audiovisual català amb un producte atractiu i de qualitat que serveixi també com a recurs didàctic per a escoles i centres de formació. Dirigit i presentat per la periodista Marcela Topor, s’emet cada dissabte, de 16h a 18h, a través de les televisions locals i en ‘streaming’ a laxarxa.cat. Consulteu el llistat de televisions clicant aquí. Per xarxes socials, es pot seguir a Twitter (@TheWeeklyMagTV) i Facebook (@theweeklymagtv).

segueix-nos «