Dijous 17

Octubre de 2019

Altafulla posa en marxa un nou espai de formació i producció audiovisual

Arrenquen els primers cursos d'edició d'imatges, locució i xarxes socials

09/05/2014 10:18h

L'Ajuntament d'Altafulla, en col·laboració amb Altafulla Ràdio, ha posat en marxa Altafulla Audiovisuals, un nou centre de producció i formació audiovisual pensat per a professionals i estudiants del Tarragonès. Les instal·lacions, a tocar de l'emissora municipal, acullen un plató de televisió i fotografia de 20 metres quadrats; una sala de postproducció de vídeo i imatge, i una aula de formació. A finals d'abril es va engegar el primer cicle de cursos centrats en l'edició d'imatges, locució i oratòria i xarxes socials per a empreses.

A la llarga l'objectiu és crear una oferta formativa estable, sobretot en l'àmbit de l'edició de vídeo, a càrrec de professionals amb ganes d'encetar un projecte docent. 

Fomentar la producció audiovisual
Les instal·lacions també volen esperonar la producció audiovisual. Així, el plató de televisió es posarà a disposició de TAC 12 per a la gravació de programes especials. El complex també vol atreure professionals que no compten amb estudis propis. Així, el plató de fotografia es lloga a professionals a preus públics.  

segueix-nos «